Kategorija: Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku

Combis i IBM predstavili rješenja za lakše upravljanje podacima

Regionalni sistem integrator Combis predstavio je danas rješenja za upravljanje podacima, namijenjena svima koji moraju balansirati između zahtjeva za povećanjem sigurnosti uz istovremeno smanjenje troškova.

Vodeća makedonska IT tvrtka širi se globalno

Najveća makedonska IT tvrtka Seavus otvorila je nedavno podružnicu u Beogradu, a u planu su i one u Švicarskoj i Njemačkoj.  

INFO 2012: Uspjeh gaminga i neuspjeh biznisa

INFO 2012: Uspjeh gaminga i neuspjeh biznisa | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Info sajam upravo je završio s djelomičnim uspjehom - dio sajma namijenjen gamerima ostvario je dobru posjećenost, dok je poslovni dio ostvario tek mlaku izvedbu. 

Microsoft i Adacta predstavili novu verzija Dynamics NAV-a

Microsoft i Adacta predstavili novu verzija Dynamics NAV-a | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Tvrtke Microsoft Hrvatska i Adacta u petak su korisnicima i partnerima predstavile novu verziju Microsoft Dynamics NAV rješenja, NAV 2013.  

Treba li Hrvatskoj registar korisnika e-računa?

Treba li Hrvatskoj registar korisnika e-računa? | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Treba li Hrvatskoj registar korisnika e-računa, kako bi ga trebalo izvesti, koje bi podatke trebao sadržavati te tko bi ga financirao samo su neka od pitanja o kojima se raspravljalo na stručnom skupu o registru korisnika e-računa koji je danas održan na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Alma Media za 24 milijuna eura preuzela oglasnike među kojima i MojPosao.net

Alma Media za 24 milijuna eura preuzela oglasnike među kojima i MojPosao.net | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Finsko-baltička grupacija Alma Media preuzela je nekoliko oglasnika u Europi, među kojima i portale MojPosao.net, EduCentar.net, MojPrviPosao.net i CentarNekretnina.net koji su dosad bili u vlasništvu britanske grupacije Daily Mail and General Trust Group.
 

Hrvatska nedovoljno ulaže u informatizaciju zdravstva

Hrvatska nedovoljno ulaže u informatizaciju zdravstva | Tvrtke i tržišta | rep.hr

HospITal days - prva konferencija o informatičkim i poslovnim rješenjima u zdravstvu koju organizira tvrtka IN2 u suradnji s partnerom Hrvatskim telekomom, otvorena je jučer u Tuheljskim toplicama.

Najbolji web marketingaši osvojili su Zlatnu nagradu Web::Strategije!

U Zagrebu je održan 1. dan velike regionalne konferencije „Web::Strategija 15 – Gdje mi je ROI?”, pod srebrnim sponzorstvom tvrtki: Virtus dizajn, Trikoder, logIT internet usluge i Web Marketing Akademija (WMA). Pod vodstvom predsjednice programskog odbora Aleksandre Đermanović, mnogi su ugledni i cijenjeni predavači i gosti održali zanimljiva i nadasve poučna predavanja.

Otvoren INFO - sajam informacijskih tehnologija

Naše društvo je informatički uspješno, imamo IT tvrtke koje su prepoznate u svijetu, no opća razina infiormatičke pismenosti još nije dovoljna, rekao je hrvatski predsjednik Ivo Josipović otvarajući sajam informacijskih tehnologija INFO na Zagrebačkom velesajmu.

Tisak gubi bitku s prihodima - njemački dnevnik ide u stečaj

Tisak gubi bitku s prihodima - njemački dnevnik ide u stečaj | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Njemački dnevnik Frankfurter Rundschau posljednji je primjer urušavanja nekog tiskanog izdanja zbog pada prihoda.  

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.