Kategorija: Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku

Business.hr prestaje izlaziti ako ne nađe novog vlasnika

Švedska medijska kuća Bonnier Business Press donijela je odluku o povlačenju iz hrvatskih dnevnih poslovnih novina i web portala Business.hr, koje čeka gašenje ili promjena vlasnika.

Ugrožen opstanak hrvatskih agencija za nekretnine

Promet agencija za nekretnine pao je u siječnju između 70 i 80 posto u odnosu na prosinac, što bi moglo dovesti do zatvaranja dijela agencija, rekao je danas predsjednik Udruženja poslovanja nekretninama pri Sektoru za trgovinu Hrvatske gospodarske komore (HGK) Dubravko Ranilović, piše Business.hr

Omega software uvodi sustav upravljanja informacijskom sigurnošću prema ISO 27001 standardu

Omega software je napravila još jedan u nizu iskoračnih poteza za daljnje unaprjeđenje poslovanja. Tvrtka je odlučila pokrenuti postupak uvođenja sustava upravljanja informacijskom sigurnošću koji osnovno polazište ima u standardu ISO/IEC 27001:2005.

Od ponoći skuplji benzin, dizel bez promjene

Cijena Eurosupera 95 od ponoći će se povećati na 6,89 kuna, dok će dizel zadržati dosadašnje cijene, doznaje Business.hr iz neslužbenih izvora.

Benzin poskupljuje, dizel jeftiniji

Cijene benzina biti će od ponoći skuplje dva do 2,6 posto, dok će dizelska goriva pojeftiniti 1,3 do 2,5 posto, piše Slobodna Dalmacija.