Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima

Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima | Internet | rep.hr

Uklanjanjem lozinke, pogled na budući izgled poslovnog portala Business.hr postao je dostupan svima, a za nekoliko dana u potpunosti će zamijeniti dosadašnji.

Eurosuper pet lipa jeftiniji

Gotovo zanemariv pad cijena goriva stupio je na snagu u ponoć, te je eurosuper 95 jeftiniji pet, a eurodizel tri lipe nego jučer.

Hrvatska ostvarila bolje rezultate u konkurentnosti u IT-u

Hrvatska ostvarila bolje rezultate u konkurentnosti u IT-u | Tehno i IT | rep.hr

Hrvatska je na BSA-ovoj ljestvici IT konkurentnosti ostvarila mali napredak skokom sa 41. na 37 mjesto, objavljeno je u studiji The Economista.

Omega i M SAN nastavili suradnju

Informatička tvrtka Omega software i M SAN grupa nastavili su suradnju nadogradnjom ERP rješenja Imperios u svim tvrtkama unutar M SAN grupe – ukupno njih sedamnaest.

Google razvija programski jezik Noop

Google je razvio novi programski jezik Noop sličan Javi, namijanjen izvođenju na Java Virtual Machineu - računalnoj aplikaciji koja interpretira i kompajlira Java bytekod.

VIDEO: Bavaria odgovorila Heinekenu

Sjećate se Heinekenove reklame u kojoj četiri muškarca urlaju u frižideru za pivo? Bavaria je pripremila odgovor :)

Pad Bandićeve web stranice zbog pripreme za izbore?

Pad Bandićeve web stranice zbog pripreme za izbore? | Ostale vijesti | rep.hr

Web stranica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića trenutno nije dostupna, na osnovu čega bi se moglo zaključiti kako je trenutak objave njegove predsjedničke kandidature sve bliži.

Telltale Games besplatno dijelio epizodu Monkey Islanda

Ponuda za besplatni download prve od pet epizoda igre Tales of Monkey Island vrijedila je do danas, 20.9. u devet sati ujutro, a iskoristili su je i neki posjetitelji ovog portala, s obzirom da smo ovaj članak objavili nekoliko sati prije spomenutog roka.

Gemius u kolovozu: Gorila.hr popeo se za 15 mjesta

Gemius u kolovozu: Gorila.hr popeo se za 15 mjesta | Internet | rep.hr

Skok EPH-ovog portala Gorila.hr sa 37. na 22. mjesto najveća je promjena u vrhu Gemiusove ljestvice posjećenosti hrvatskih portala u kolovozu.

Korisnici razočarani novim dizajnom Webmajstora?

Korisnici razočarani novim dizajnom Webmajstora? | Internet | rep.hr

Novi dizajn portala Webmajstori.net proteklih je sati povremeno bio vidljiv, da bi ga s vremena na vrijeme zamijenila poruka o gašenju portala.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.