Sindikat protiv otkaza u HT-u sljedeće godine

Hrvatski Sindikat Telekomunikacija predložio je da u planu za 2010. ne bude proglašenje viška radnika, piše Business.hr

Ruđer organizira konferenciju o računalnom pristupu biološkim sustavima

Ljetna škola i konferencija The 3rd Adriatic Meeting On Computational Solutions in the Life Sciences, održat će se u organizaciji 'Ruđerovih' znanstvenika u Primoštenu od 1. do 5. rujna ove godine.

Menadžeri u državnim tvrtkama nisu izuzeti od posebnog poreza

Prema Zakonu o posebnom porezu na plaće, mirovine i druge primitke svi isplatitelji tih plaća, mirovina i drugih primanja obvezni su obračunati, obustaviti i platiti posebni porez, objavilo je u priopćenju Ministarstvo financija.

Slovenski prevarant stranicom molbaonline.com zarađuje na naivnima

Slovenski prevarant Jernej Čehovin pokrenuo je stranicu molbaonline.com na hrvatskom jeziku na kojoj prodaje savjete za pisanje molbi za posao.

Facebook trenutno traži 83 zaposlenika

Facebook trenutno traži 83 zaposlenika | Zapošljavanje | rep.hr

Nakon nedavnih napisa o tome kako će Facebook povećati broj zaposlenih za 50 posto, provjerili smo koliko je oglasa za posao raspisala ova tvrtka i saznali da trenutno traže 83 zaposlenika.

Znate li za Googleovu društvenu mrežu Orkut?

Googleova društvena mreža Orkut stara je koliko i Facebook, no gotovo nepoznata široj hrvatskoj javnosti iako ima 67 milijuna korisnika.

Domena pep.si prodana za 10.000 dolara

Slovenska Internet domena pep.si prodana je jučer za 10.000 dolara nepoznatom kupcu, koji je bio spreman toliko platiti zbog sličnosti domene s poznatom markom Pepsi, piše Delo.

Luka Bulić i Novi Zagreb bez vode

Luka Bulić i Novi Zagreb bez vode | Zabava i odmor | rep.hr

Na informaciju da će Novi Zagreb devet dana biti bez tople vode, najbrže je odgovorio Luka Bulić koji sutra na Anteni Zagreb ima novi hit - pjesmu Budi moja voda.

Završio Google Summer of Code 2009

Završio Google Summer of Code 2009 | Edukacija i događanja | rep.hr

Google Summer of Code, globalni program koji studentima - developerima nudi stipendije u iznosu od 4500 dolara i pisanje koda za open source softverske projekte, završio je prekjučer proglašenjem finalnih rezultata.

Hrvatska među državama s najvišim opterećenjima na plaće u svijetu

Hrvatska je prema rezultatima KPMG-ovog istraživanja provedenog u 86 država svijeta u samom vrhu po visini opterećenja na plaće.