Redizajniran web World Wide Web Consortiuma

Redizajniran web World Wide Web Consortiuma | Internet | rep.hr

The World Wide Web Consortium (W3C), međunarodno društvo koje radi na razvoju web standarda, predstavilo je jučer svoje nove web stranice.

Prepolovljena web redakcija Vecernji.hr-a

Prepolovljena web redakcija Vecernji.hr-a | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Web redakcija Vecernji.hr-a, internet izdanja Večernjeg lista i jednog od najposjećenijih hrvatskih portala prepolovljena je u sklopu restrukturiranja u cijelom Večernjem listu.

Prošetajte kroz 3D hrvatski muzej informatike

Prošetajte kroz 3D hrvatski muzej informatike | Tehno i IT | rep.hr

Hrvatski muzej informatike PEEK&POKE dobio je i svoju on-line izvedbu, te ga je sada moguće posjetiti i virtualno kroz interaktivnu 3D vizualizaciju.

Novi Firefox prepoznat će naginjanje laptopa

Verzije Firefoxa od 3.6 na dalje bit će u stanju prilagođavati položaj sadržaja na ekranu sukladno položaju laptopa ukoliko je na njemu ugrađen sustav koji to detektira, piše PCWorld.

Lufthansa opet uvodi Internet

Lufthansa ponovno uvodi Internet u svoje zrakoplove na dugim linijama u prvoj polovici 2010. godine, piše New York Times.

Dijele se pozivnice za Google Voice

Dijele se pozivnice za Google Voice | Tehno i IT | rep.hr

Google Voice još jedan je servis čije korištenje Google trenutno nudi preko pozivnica, objavio je informationweek,com

T-Zombix ugasio blog

Bloger T-Zombix ugasio je svoj blog, a iz poruke na samom blogu nije jasno hoće li se vratiti pisanju nekon nekog vremena.

Uhićena zbog bockanja na Facebooku

Bezazlena opcija "poke" odnosno "bockanje" na Facebooku i nije toliko bezazlena kad je u pitanju pravosudni sustav SAD-a, objavio je ABCnews.go.com

Eurosuper 7,45 kuna, Eurodizel 6,88

Višetjedno padanje cijena goriva zaustavljeno je današnjim poskupljenjem koje donosi gorivo nekoliko lipa skuplje nego prošlog tjedna.

Porast nezaposlenosti u rujnu

Krajem rujna u Zavodu su evidentirane 259.193 nezaposlene osobe, odnosno 8.188 osoba (3,3 %) više nego prethodni mjesec, a 36.976 osoba (16,6 %) više nego u rujnu 2008. godine.