Google kupuje On2 Technologies za 106,5 milijuna dolara

Google kupuje On2 Technologies za 106,5 milijuna dolara | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Google će kupiti tvrtku On2 Technologies poznatu po video kompresiji za 106,5 milijuna dolara, objavili su jučer iz Googlea, a prenosi informationweek.com

Novi list ima probleme sa zlonamjernim softverom

Novi list ima probleme sa zlonamjernim softverom | Internet | rep.hr

Google Chrome posljednjih dana povremeno upozorava posjetitelje portala Novilist.hr na zlonamjerni softver prisutan na web stranicama ovih riječkih novina.

Protega smijenjen, Maletić na čelu HPB-a

Protega smijenjen, Maletić na čelu HPB-a | Karijere | rep.hr

Josip Protega smijenjen je s mjesta predsjednika Uprave HPB-a, a na njegovo mjesto doći će Čedo Maletić - nekadašnji viceguverner HNB-a i predsjednik uprave Imex banke.

Google pokrenuo kampanju usmjerenu na male i srednje tvrtke

Googleova nova kampanja pokrenuta ovih dana u četiri američka velegrada (New York, San Francisco, Boston i Chicago) malim i srednjim tvrtkama poručuje "go Google".

UltiCAD prezentiran arhitektima u BiH

Prezentacije noviteta i trendova u industriji dekora za dizajn pločastog namještaja tvrtke Egger te informatičko rješenje UltiCAD tvrtke Omega software održane su prošli mjesec u Banja Luci i Sarajevu pred 60 arhitekata, javljaju iz Omega softwarea.

Radni dan Šime Krasić - kava i novine

Radni dan Šime Krasić - kava i novine | Zabava i odmor | rep.hr

Državna revizorica Šima Krasić odgovorila je na upit Jutarnjeg lista o svom radnom danu, a odgovor je takav da je vrijedan prenošenja.

Nero 9 besplatan zauvijek

Osnovna verzija poznatog softvera za kopiranje CD-a i DVD-ova Nero 9 koja nudi samo kopiranje i snimanje medija, zauvijek je besplatna od kraja srpnja.

Kako biti ekološki osviješten na poslu

Ekološki svjesni građani paze na recikliranje otpada, potrošnju vode i odnos prema prirodi, ali s evjerojatno nisu zapitali koje sitnice mogu promijeniti na poslu i tako doprinijeti planetu.

Uspješne tvrtke znaju plivati društvenim mrežama

Komunikacija s korisnicima putem društvenim mrežama sve češće postaje dio PR-a brojnih hrvatskih i svjetskih tvrtki, no ne snalaze se sve tvrtke u tome jednako dobro.

INA zbog većeg PDV-a podigla pa vratila cijenu goriva

INA je zbog povećanja PDV-a s 22 na 23 posto prvo podigla cijene goriva za jedan posto, da bi ih dan kasnije zbog pritiska iz Vlade vratila na stari iznos.