Monkey Island 2 na ljeto izlazi u novom izdanju

Monkey Island 2 na ljeto izlazi u novom izdanju | Tehno i IT | rep.hr

Nakon uspješnog izdavanja Monkey Island revivala, Lucas Arts odlučio je objaviti i Monkey Island 2 Special Edition, piše Shacknews.com

Martin Aircraft Company najavila prodaju uređaja za osobno letenje

Novozelandska tvrtka Martin Aircraft Company najavila je kako će krajem 2010. godine započeti s prodajom Jetpacka - uređaja za osobno letenje.

U 100 najbogatijih osam kompjuteraša

U 100 najbogatijih osam kompjuteraša | Financije | rep.hr

Bill Gates drugi je, a Sergey Brin najmlađi ne Forbesovom novom popisu 100 najbogatijih ljudi svijeta, na kojem se našlo osam kompjuteraša, redom iz SAD-a.

Omega software sudjelovala na Student Future Day-u

Omega software je i ove godine sudjelovala na Student Future Day-u u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

VIDEO: Bežična struja - od Tesle do TED-a

FBI je vjerojatno prekinuo Tesline eksperimente s bežičnim prijenosom električne energije, rekao je Eric Giler demonstrirajući bežično prenošenje struje na kratkoj udaljenosti.

Hakeri napali crnogorski Telekom

Hakeri su preksinoć napali server crnogorskog Telekoma zbog čega je 150 web stranica bilo nedostupno, javio je B92.

CRMT organizira konferenciju "BI or not BI"

CRMT organizira konferenciju "BI or not BI" | Edukacija i događanja | rep.hr

CRMT 16. ožujka 2010. godine održava treću godišnju konferenciju BI or not BI, najveći događaj specializiran za poslovnu inteligenciju, strateško i operativno planiranje, praćenje ostvarenja planova te analizu.

Ukida se krizni porez za plaće ispod 6000 kuna

Krizni porez za plaće između 3000 i 6000 kuna ukida se prvog srpnja, najavila je premijerka Jadranka Kosor.

Otvoreni dani Visoke škole za primjenjeno računarstvo

Otvoreni dani Visoke škole za primjenjeno računarstvo | Edukacija i događanja | rep.hr

Visoka škola za primjenjeno računarstvo u Zagrebu potaknuta velikim interesom studenata na ovogodišnjoj smotri sveučilišta odlučila je otvoriti svoja vrata budućim studentima i predstavnicima medija 17. ožujka, kako bi zajednički porazgovarali o razvoju IT karijere i budućnosti pojedinaca.

VIDEO: Što u svemiru znači veliko?

Koliko je Zemlja zapravo mala i kolika je u odnosu na neke druge objekte u svemiru otkrit će video koji uspoređuje veličinu planeta u sunčevu sustavu i zvijezda u svemiru.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.