Predavanje o dinamičkom programiranju u Splitu

Predavanje o dinamičkom programiranju u Splitu | Edukacija i događanja | rep.hr

Predavanje o dinamičkom programiranju u organizaciji udruge mladih programera DUMP, održat će se 28.11.2009. godine u 17 sati u amfiteatru A1 splitskog FESB-a.

Seminar o poslovnom pregovaranju i prodajnim vještinama u Osijeku

Seminar o poslovnom pregovaranju i prodajnim vještinama mr. Darije Krstić održat će se 30.11.2009. godine u Osijeku.

Web trgovina Propero oštetila bar 52 klijenta

Web trgovina Propero oštetila bar 52 klijenta | Internet | rep.hr

Web trgovina Propero čija web adresa danas preusmjerava posjetitelje na web trgovinu Respectum Solum oštetila je barem 52 osobe neisporučivanjem naručene robe, objavio je portal Zagrebancija.com

Prosječna zagrebačka plaća u rujnu najniža ove godine

Prosječna neto plaća u Zagrebu u rujnu iznosila je 6079 kuna, a nakon odbitka kriznog poreza u prosjeku iznosi 5893 kune podaci su koje je objavio Odjel za statistiku na službenim stranicama grada Zagreba.

LinkedIn planira IPO

LinkedIn, najveća društvena mreža za poslovne profesionalce planira izlazak na burzu u daljoj budućnosti, rekao je za Reuters predsjednik uprave LinkedIna Reid Hoffman.

Još nekoliko odličnih isječaka s YouTubea

Zabavni YouTube isječci su super stvar kad ih pronađete - a još bolje je kad ih netko pronađe umjesto vas.

Raspisan natječaj za dodjelu 18 milijuna eura HR projektima

Otvoreni su natječaji za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa Razvoja ljudskih potencijala u ukupnoj vrijednosti od 18 milijuna eura, što je dio pretpristupne pomoći koju je Europska komisija namijenila Hrvatskoj, objavilo je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.

GISDATA potpisala ugovor sa slovenskom tvrtkom VO-KA

GISDATA potpisala ugovor sa slovenskom tvrtkom VO-KA | Tvrtke i tržišta | rep.hr

GISDATA GRUPA, vodeća regionalna tvrtka za primijenjenu geoinformatiku i tehničke informacijske sustave te jedna od najvećih takvih  specijaliziranih tvrtki u Europi, objavila je kako je nakon natječaja na kojem je pobijedila europsku konkurenciju, njezina operativna tvrtka GISDATA Ljubljana potpisala ugovor te integrira, razvija i uvodi novu generaciju tehničkog GIS-baziranog informacijskog sustava za jednu od četiri ključne tvrtke u okviru Javnog Holdinga grada Ljubljane te najveću tvrtku za opskrbu vodom i odvodnju u Sloveniji - javno poduzeće Vodovod Kanalizacija (VO-KA).

Suknaić: Kad Google zapošljava to bude objavljeno na službenim stranicama

Hrabren Suknaić od 2007. godine Googleov je konzultant za Hrvatsku, a od srpnja ove godine i regionalni menadžer. Zatekli smo ga na Googleovoj konferenciji i upitali nekoliko pitanja o planovima tvrtke i mogućnostima zapošljavanju u Googleu.

Wikipedia najutjecajniji site među blogerima

Wikipedia je najutjecajnija web stranica među blogerima, a od hrvatskih stranica najbolji plasman prema mjerilu urlfan ima Index.hr