TEDxZagreb odgođen za siječanj

Samostalno organizirani TED događaj koji se trebao održati u studenom u Zagrebu odgođen je za siječanj 2010. godine, objavljeno je na web stranicama TEDxZagreba.

Zbog komentara na blogu kažnjen zatvorom

Novinar i bloger Damir Fintić osuđen je na 20 dana zatvora zbog klevete bivšeg vukovarskog gradonačelnika i zastupnika HDZ-a Vladimira Štengla, objavio je Novi list.

Kakve lozinke ljudi koriste?

Listu ukradenih lozinki s mail servisa Hotmail anonimni korisnik objavio je na Internetu, a portal Acunetix.com objavio je popis najčešće korištenih lozinki.

HG Spot prijavljen inspekciji

Državno odvjetništvo i Inspektorat primili su prijave radnika HG Spota koji terete tvrtku za kršenje Zakona o radu, ali i gospodarski kirminal, piše Jutarnji.

Luka Bulić moli Davida Beckhama

Luka Bulić moli Davida Beckhama | Zabava i odmor | rep.hr

Poznato je da je najgore o nekome ovisiti. Hrvatska nogometna reprezentacija našla se u takvoj situaciji. Englezi su nam jedina šansa...

Gorivo jeftinije još par lipa

Četvrti uzastopni pad cijena goriva spustio je cijene za još nekoliko lipa - cijena eurosupera 95 sada iznosi 7,42 kuna, a Eurodizela 6,85 kuna po litri.

Ukraden veći broj hotmail accounta

Zahvaljujući preusmjeravanju na lažni site tijekom vikenda, dijelu korisnika hotmail mail servisa ukradeni su pristupni podaci i lozinke, piše techtree.com

HZZO priprema elektronsko izdavanje recepata

HZZO planira zamijeniti obične recepte elektronskima, objavio je HRT.

Hrvoje Prpić pokreće prvi svjetski 3D trgovački centar

Hrvoje Prpić pokreće prvi svjetski 3D trgovački centar | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Prvi svjetski online 3D trgovački centar otvorit će se u Hrvatskoj, a iza njega stoji bivši vlasnik HG Spota, Hrvoje Prpić - piše vecernji.hr

WordPress i jQuery radionica

Webradionica WordPressa i jQuerya za dizajnere koju će voditi Alen Grakalić i Marko Dugonjić namijenjena je web profesionalcima, a održat će se u Zagrebu 22.10.2009. godine.