Sutra redizajnirani Jutarnji.hr

Sutra redizajnirani Jutarnji.hr

Velika udarna vijest i jako puno 'skrolanja' naslovnice odlike su novog izgleda jednog od najčitanijih news portala Jutarnji.hr-a koji će sutra zamijeniti dosadašnji.

Vijest o pojavljivanju novog Jutarnjeg procurila je na Twitteru, nakon čega smo nazvali web urednika Jutarnjeg Vladimira Jankovića, koji nam je rekao kako će novi redizajn zamijeniti dosadašnji već sutra. Vijest se na Twitteru brzo raširila, te su odmah počeli i komentari novog dizajna među kojima ističemo mišljenje kako bi za bolji izgled nužno trebalo smanjiti kontraste boja na stranici. Na samoj stranici Jutarnjeg, na kojoj su najavili promjenu naslovnice u ponoć i objavili screenshot novog dizajna česte su šale na račun činjenice da je dizajnerima vjerojatno promaklo kako su crvena, plava i bijela boja u vrhu novog portala složene tako da podsjećaju na zastavu Srbije.

Među vidljivim novostima na portalu izdvajamo novu liniju u vrhu koja donosi natuknice top tema, a cijeli portal znatno je duži nego ranije, pa je potrebno znatno više 'skrolanja' nego prije da bi se došlo do nekih vijesti na naslovnici. Vjerujemo kako će čitateljima trebati malo vremena za prilagodbu na novi redoslijed na naslovnici.

Beta Jutarnjeg na čijem redizajnu se radilo unutar samog EPH može se vidjeti na adresi: http://jutarnji71873.optimit.hr/

Trikoder redizajnirao vecernji.hr

Internet portal Večernjeg lista danas je paralaleno s postojećim stranicama portala pokrenuo i novu redizajniranu i moderniju beta verziju.

Redizajniranjem Twitter postao upotrebljivi news servis

Mikroblogerski servis Twitter doživio je redizajn, te njegova naslovnica sada puno više sliči na neku tražilicu.

Uskoro gotov redizajn portala Webmajstori.net

Redizajn Internet portala Webmajstori.net bliži se kraju, te će novi izgled i mogućnosti portala najvjerojatnije biti otkrivene u ovu nedjelju, 20. rujna 2009. godine.

Redizajniran Posao.hr

Posao.hr, job portal Oglasnik grupacije osnovan 2002. godine, doživio je danas temeljiti redizajn.

Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima

Uklanjanjem lozinke, pogled na budući izgled poslovnog portala Business.hr postao je dostupan svima, a za nekoliko dana u potpunosti će zamijeniti dosadašnji.

Portal Javno.hr novinarima duguje oko milijun kuna?

Portal Javno.hr već duže vremena spominje se kao jedan od gorih poslodavaca, a ovaj put donosimo otvoreno pismo bivših zaposlenika koje je objavio portal Necenzurirano.com:

Muzika.hr premašila 100.000 posjetitelja u rujnu

Najjači hrvatski glazbeni portal muzika.hr premašila je u rujnu 100.000 posjetitelja prema Google Analitics statistici, objavljeno je na toj stranici.

Business.hr izlazi iz bete

Poslovni portal Business.hr povremeno je nedostupan tijekom večeri, jer će u ponoć će dobiti svoje novo ruho, tako da od ponedjeljka više neće biti dostupan stari dizajn ovog portala.

Prepolovljena web redakcija Vecernji.hr-a

Web redakcija Vecernji.hr-a, internet izdanja Večernjeg lista i jednog od najposjećenijih hrvatskih portala prepolovljena je u sklopu restrukturiranja u cijelom Večernjem listu.

Redizajniran web World Wide Web Consortiuma

The World Wide Web Consortium (W3C), međunarodno društvo koje radi na razvoju web standarda, predstavilo je jučer svoje nove web stranice.

Redizajniran Adventure-sport.net

Vodeći hrvatski portal koji pokriva područje avanturističkih sportova Adventure-sport.net doživio je nakon četiri godine postojanja svoj prvi redizajn, koji će svim posjetiteljima biti vidljiv tek kroz nekoliko dana.

Redizajniran portal Tele2

Portal jednog od tri nacionalna mobilna operatera Tele2 redizajniran je ovih dana u skladu s nedavnim redizajnom cijelog brenda.

Gemius u rujnu: Cesarica.net i budi.in udvostručili posjećenost

Povećanje posjećenosti veće od 30 posto u odnosu na ljetni kolovoz zabilježila su čak 32 portala na Gemiusovoj ljestvici na kojoj se u rujnu našlo 265 hrvatskih portala.