Redizajniran portal Tele2

Redizajniran portal Tele2

Portal jednog od tri nacionalna mobilna operatera Tele2 redizajniran je ovih dana u skladu s nedavnim redizajnom cijelog brenda.

Prema pozitivnim komentarima redizajna među računalnom zajednicom na Twitteru, čini se da su dizajneri pogodili ukus većine. U tvrtki Ador koja je prema informacijama s Twittera uz još četiri tvrtke radila na redizajnu portala nisu nam bez dozvole Tele2 mogli reći nešto više o redizajnu, dok samog operatera nismo ni pokušali kontaktirati zbog ranijeg neprofesionalnog ponašanja kad nisu niti pokušali odgovoriti na našu molbu da nas uvrste na popis medija kojima šalju objave za medije.

Koliko smo uspjeli saznati pretragama po forumima, osim onog što korisnici mogu vidjeti na samom portalu Tele2.hr u pripremi je i usluga moj.tele2.hr zamišljena kao personalizirana stranica koja će korisnicima omogućiti niz personaliziranih usluga među kojima i besplatno slanje sms-ova.

ZSE i e-Student pokreću virtualnu burzu

Zagrebačke burze i e-Studenta najavili su burzovno natjecanje na internetu koje će biti predstavljeno u ponedjeljak u 12 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, piše Business.hr

Istra pokrenula internet enciklopediju Istrapedia.hr

Prva istarska internetska enciklopedija Istrapedia.hr predstavljena je jučer na sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.

Predstavljen novi portal o zdravlju

Novi portal o zdravlju www.mojezdravlje.net pokrenula je ovih dana tvrtka Alfa Puls d.o.o. iz Zagreba, a nudit će vijesti i tekstove vezane uz osobno zdravlje i medicinu te mogućnost interakcije između korisnika.

Trikoder redizajnirao vecernji.hr

Internet portal Večernjeg lista danas je paralaleno s postojećim stranicama portala pokrenuo i novu redizajniranu i moderniju beta verziju.

Redizajniranjem Twitter postao upotrebljivi news servis

Mikroblogerski servis Twitter doživio je redizajn, te njegova naslovnica sada puno više sliči na neku tražilicu.

Uskoro gotov redizajn portala Webmajstori.net

Redizajn Internet portala Webmajstori.net bliži se kraju, te će novi izgled i mogućnosti portala najvjerojatnije biti otkrivene u ovu nedjelju, 20. rujna 2009. godine.

Redizajniran Posao.hr

Posao.hr, job portal Oglasnik grupacije osnovan 2002. godine, doživio je danas temeljiti redizajn.

Pokrenuta Josipovićeva web stranica

Web stranica SDP-ovog predsjedničkog kandidata Ive Josipovića predstavljena je jučer na pressici Josipovićevog izbornog stožera u Importanne galeriji.

Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima

Uklanjanjem lozinke, pogled na budući izgled poslovnog portala Business.hr postao je dostupan svima, a za nekoliko dana u potpunosti će zamijeniti dosadašnji.

Predstavljena web stranica Vesne Pusić

Web stranica predsjedničke kandidatkinje Vesne Pusić predstavljena je danas u novinarskom domu na pressici koja je označila i njezin službeni početak kampanje.

Business.hr izlazi iz bete

Poslovni portal Business.hr povremeno je nedostupan tijekom večeri, jer će u ponoć će dobiti svoje novo ruho, tako da od ponedjeljka više neće biti dostupan stari dizajn ovog portala.

Redizajniran web World Wide Web Consortiuma

The World Wide Web Consortium (W3C), međunarodno društvo koje radi na razvoju web standarda, predstavilo je jučer svoje nove web stranice.

Redizajniran Adventure-sport.net

Vodeći hrvatski portal koji pokriva područje avanturističkih sportova Adventure-sport.net doživio je nakon četiri godine postojanja svoj prvi redizajn, koji će svim posjetiteljima biti vidljiv tek kroz nekoliko dana.