Oracle planira 1000 otkaza u Europi

Francuska unija sindikata objavila je kako Oracle u Europi planira podijeliti do 1000 otkaza, piše WSJ.

Dva studenta pokrenula job site spremacica.com

Dva studenta pokrenula job site spremacica.com | Internet | rep.hr

Novi job portal specijaliziran za pronalaženje zaposlenika u ugostiteljstvu ili domaćinstvu prije tri tjedna pokrenuli su studenti Bojan Herceg i Antonio Perić.

Stopa nezaposlenosti u SAD-u najviša u zadnjih 26 godina

Stopa nezaposlenosti u SAD-u najviša je u zadnjih 26 godina - 9,5 posto - a samo u lipnju otkaze je dobilo 467.000 zaposlenika, piše Miami Herald.

Dodijeljeno 10.000 stipendija Erasmus Mundus

Europska komisija je upravo dodijelila 10,000 novih stipendija koje će se financirati iz programa Erasmus Mundus za akademsku godinu 2009-2010. 

Dan nakon Sanaderove ostavke Crobex pao još 2,02 posto

Dan nakon Sanaderove ostavke Crobex pao još 2,02 posto | Financije | rep.hr

Crobex je nastavio jučerašnji pad te je do zatvaranja Burze izgubio na vrijednosti 2,02 posto završivši na 1763,80 bodova.

Filip Višić prelazi u Adlink Media Croatia

Marketing menadžer Filip Višić poznat prvenstveno po suvlasništvu u nekoliko web portala, ovih dana iz Allianz Directa prelazi na novu poziciju u tvrtki AdLINK Media Croatia.

Završen projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u tvrtku Ecos trgovina d.o.o.

Ecos trgovina d.o.o. i Omega software završili su projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u Ecos trgovinu te dvije sestrinske tvrtke Ecos Yachting i Temo. 

MojPosao.net traži premijera

MojPosao.net traži premijera | Zabava i odmor | rep.hr

Duhoviti oglas za radno mjesto premijera objavljen je jučer na web stranicama portala Moj.posao-net, a nije sasvim jasno je li objavljen uz suglasnost portala kako bi besplatno privukao dodatnu pozornost medija ili se radi o neprimjećenoj podvali.

Facebook poboljšava privatne postavke

Facebook trenutno testira nove kontrole zahvaljujući kojima će biti moguće postaviti postavke privatnosti za svaku pojedinu fotografiju ili objavljeni tekst na stranici, piše New York Times.

Potonuće Crobexa zbog odlaska Sanadera ipak ublaženo

Potonuće Crobexa zbog odlaska Sanadera ipak ublaženo | Financije | rep.hr

Potonuće Crobexa izazvano današnjom ostavkom premijera Sanadera do kraja dana nešto je ublaženo, tako da je Crobex dan završio na 1821,81 boda odnosno 3,93 posto nižoj vrijednosti nego jučer.