Jesu li hakeri napali HT? HT tvrdi da nisu. | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Jesu li hakeri napali HT? HT tvrdi da nisu.

Microsoftu zabranjena prodaja Worda

Microsoft je kažnjen sa 290 milijuna dolara kazne i zabranom prodaje poznatog tekst procesora Word, nakon što je federalni sud donio presudu u korist kanadske tvrtke i4i, piše PC Magazine.

Teško do subvencija za skraćeni radni tjedan

Stotinjak proizvodnih tvrtki skratilo je prema podacima sindikata radni tjedan, piše Novi list.

Hrvoje Appelt organizira koncert i dodjelu nagrade Guščje pero

Hrvoje Appelt organizira koncert i dodjelu nagrade Guščje pero | Ostale vijesti | rep.hr

Projekt istraživačkog novinara Hrvoja Appelta napadi-na-novinare.com čije smo osnivanje pravovremeno najavili na portalu rep.hr redovito obavještava o svim događajima vezanima uz napade na novinare, a za rujan priprema i koncert na kojem će se dodijeliti nagrada "Guščje pero" namijenjena novinarima, fotografima i snimateljima koji su pridonijeli promicanju slobode, te u svom radu bili izloženi prijetnjama, odmazdama, otkazima i ostalim vrstama mobbinga.

Prosječna slovenska plaća 924,64 eura

Prosječna neto plaća u Sloveniji prema podacima Statističnog urada Republike Slovenije iznosila je 924,64 eura u lipnju ove godine, odnosno 0,8 posto više nego u svibnju.

Cijene goriva u svijetu padaju, a na Ini rastu

Cijene goriva u svijetu ovih dana su u padu, ali ne i na Ini koja je znatno poskupila svoje cijene. Eurosuper 95 sada je 7,99 kuna a Eurodizel 7,23 kune.

Promovirano 96 FER-ovih prvostupnika

Promovirano 96 FER-ovih prvostupnika | Edukacija i događanja | rep.hr

Svečana promocija 96 prvostupnika koji su završili trogodišnji dodiplomski stduij u veljači održana je 15. srpnja 2009. godine na FER-u.

Gasi se GlasDalmacije.hr

Gasi se GlasDalmacije.hr | Internet | rep.hr

Web portal GlasDalmacije.hr ne objavljuje nikakve sadržaje već više od dva tjedna, a prema neslužbenim informacijama, čeka ga gašenje.

Journalism Online objedinjuje preko 500 tiskovina na webu

Journalism Online objedinjuje preko 500 tiskovina na webu | Internet | rep.hr

Američka tvrtka Journalism Online potpisala je ugovor o korištenju svog e-commerce sistema s preko 500 novinskih izdavača, kako bi od jeseni naplaćivala čitateljima pristup online sadržajima, piše BrandRepublic.com

Hrvatski informatičari na olimpijadi osvojili četiri medalje

Hrvatski informatičari na olimpijadi osvojili četiri medalje | Tehno i IT | rep.hr

Uspjeh hrvatskih informatičara na ovogodišnjoj olimpijadi u bugarskom Plovdivu nadmašio je sve dosadašnje - hrvatski srednjoškolci osvojili su jednu zlatnu i tri srebrne medalje.

VIDEO: Luka Bulić i jahta starog Radeljaka

Iako kao portal inače izbjegavamo bilo kakve vijesti o poduzetniku Dikanu i njegovoj privremenoj pratilji Dolores ovaj put radimo iznimku, jer se radi o prepjevu koji je napravio suvlasnik portala rep.hr Luka Bulić.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.