Gubitak HG Spota 23,7 milijuna kuna

Gubitak HG Spota 23,7 milijuna kuna

Ukupni prihodi HG Spota u prva tri kvartala 2009. godine iznosili su 135,8 milijuna kuna, pri čemu je maloprodaja zabilježila pad od 29 a veleprodaja iznad 50 posto u odnosu na isto razdoblje iste godine.

Ukupni rashodi iznosili su 108,1 milijun kuna što iznosi znatno smanjenje u odnosu na 204,3 milijuna kuna, no nedovoljno da se ostvari dobitak. Prema izjavi HG Spota objavljenoj na Burzi, gubitak u prva tri kvartala 2009. godine iznosio je 23,7 milijuna kuna.

Od posebnih projekata u navedenom razdoblju HG Spot ističe otvaranje megastorea Zagreb-zapad u sklopu Kike u travnju i pokretanje novog web portala u svibnju.

Hrvoje Prpić misli da HG Spot propada zbog lošeg menadžmenta

Razlog loše situacije u HG Spotu nije zasićenje tržišta, nego loše vođenje kompanije, rekao je u izjavi za portal SEEbiz.eu osnivač te tvrtke Hrvoje Prpić.

HG Spot prijavljen inspekciji

Državno odvjetništvo i Inspektorat primili su prijave radnika HG Spota koji terete tvrtku za kršenje Zakona o radu, ali i gospodarski kirminal, piše Jutarnji.

HG Spot ne ide u restrukturiranje zahvaljujući Zabi?

Zagrebačka banka, najveći vjerovnik HG Spota i jedan od tri najveća dioničara tvrtke, uspjela je pomiriti interese dioničara, dobavljača i Uprave HG Spota, piše Poslovni.hr

Goran Češnovar novi predsjednik Uprave HG Spota

Goran Češnovar izabran je jučer za novog člana Uprave HG Spota nakon što je na 13. sjednici nadzornog odbora prihvaćena ostavka dosadašnje Uprave iu sastavu Alma Curl, Sanja Biočić i Arijana Suvaljko.

Goran Češnovar: U HG Spot dolazim na prijedlog Hrvoja Prpića

Telefonski smo razgovarali s novim predsjednikom Uprave HG Spota Goranom Česnovarom, koji vjeruje kako se HG Spot može ponovno podići na staru slavu.

HG Spot preuređuje poslovnice i najavljuje rasprodaju

Preuređenje poslovnica i velika rasprodaja koraci su kojima nova Uprava HG Spota pokušava povratiti povjerenje kupaca.