Omegin konzultant Hulina položio RRIF-ov certifikat

Omegin konzultant Hulina položio RRIF-ov certifikat

Poslovni konzultant Omega softwarea Davor Hulina, u proteklom je razdoblju položio certifikat za samostalnog knjigovođu kroz program usavršavanja za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova.

Uvjerenje o usavršavanju izdaje priznato RRiF učilište za poduzetništvo iz Zagreba.

Program edukacije za samostalnog knjigovođu je trajao ukupno 3 mjeseca. Sastojao se od teoretskog i praktičnog dijela te je uključivao ključne dijelove iz područja računovodstva i analitike, od počela računovodstva, prava trgovačkih društava, specifičnosti računovodstvenog obračuna u djelatnostima proizvodnje i poslovanja u trgovini te na kraju sastavljanja temeljnih financijskih izvješća. Nakon završene edukacije slijedilo je pristupanje stručnom ispitu koji se sastojao od pismenog i usmenog dijela.  

„Ovaj certifikat je važan za područje poslovanja koje pokrivamo svojim uslugama. Naši klijenti su između ostalog i privatne tvrtke koje kao sastavni dio poslovanja koriste naša rješenja za financijsko poslovanje i tu smo željeli nastaviti sa što kvalitetnijom uslugom. Certificiranjem na tom području imamo mogućnost još bolje razumjeti probleme s kojima se naši klijenti susreću u svakodnevnom radu te kao izlazni rezultat predložiti rješenja i dati određene savjete“, izjavila je Ivana Vučetić, voditeljica ljudskih resursa u Omega software. 

Omega software kontinuirano ulaže u edukaciju svojih djelatnika koji trenutno posjeduju certifikat za ovlaštenog računovođu, samostalnog knjigovođu te nekoliko certifikata iz područja osnova računovodstva. Na taj način se unaprijedila komunikacija i razumijevanje klijenata koji suradnjom s Omega software imaju mogućnost dobiti ne samo rješenje prilagođeno njihovim zahtjevima već i stručan savjet kako poslovne procese uskladiti s knjigovodstvenom praksom u okviru tog poslovnog rješenja.