Link tjedna: JaTrgovac.com

Link tjedna: JaTrgovac.com

Portal JaTrgovac.com mogao bi biti zanimljiv svima koje profesionalno ili amaterski zanima trgovina, s obzirom da na jednom mjestu donosi niz sadržaja trgovačke tematike.

Pokrenut u travnju ove godine JaTrgovac.com donio je niz vijesti, analiza, intervjua i drugih pisanih sadržaja, a na njemu je moguće pronaći i druge korisne informacije poput kalendara događanja u trgovačkoj branši, popis novih proizvoda na tržištu, te stručna istraživanja koja se provode u suradnji s vodećim agencijama u Hrvatskoj. Portal već sada donosi i određeni broj oglasa vezanih uz trgovinu poput onih za posao u trgovini ili prodaju poslovnih prostora.

Glavni urednik portala Maroje Sabljić istaknuo nam je kako portal nije namijenjen samo trgovcima već i svim drugim sudionicima FMCG sektora: proizvođačima, distributerima i potrošačima, te je najavio kako u budućnosti planiraju ponuditi više vlastitih video priloga iz FMCG industrije.

JaTrgovac.com

Link tjedna: Dizajniraj.com

Nabaviti dobar logo po povoljnoj cijeni puno je lakše otkad i u Hrvatskoj postoji web stranica na kojoj natječaji za izradu dizajna spajaju interese webmastera i dizajnera.

Link tjedna: Whois.com.hr

Web stranica whois.com.hr nudi pretraživanje podataka o web stranicama s hrvatskom domenom, no sadašnjim i budućim vlasnicima web stranica može biti korisna i zbog drugih stvari poput komentara o kvaliteti usluga hrvatskih hosting tvrtki.

Link tjedna: ICT.HR

Vizualni izgled portala ICT.HR posjetiteljima odmah otkriva da se radi o portalu koji pripada Monitor grupaciji, a tematika je jasna iz samog naziva portala: ICT odnosno Information and communication technologies.