Radionice za buduće poduzetnike u Osijeku

Centar za poduzetništvo Osijek organizira novi ciklus seminara "Započnite vlastiti posao" koji je namijenjen poduzetnicima početnicima i svima koji razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode.

 

Želite pokrenuti vlastiti posao? Imate dobru ideju? Ne znate kako provjeriti može li vaša ideja zaživjeti? Kako se registrirati – kao obrt ili d.o.o.? Kako pronaći kupce? Na koji ćete način promovirati svoje proizvode/usluge? Koliku cijenu odrediti za svoje proizvode/usluge? Koji su Vaši troškovi? Što sve (i koliko) morate platiti državi? Koliko zaista plaćate svoje radnike? Gdje pronaći izvore financiranja? Kako napraviti istraživanje tržišta?

Seminar se provodi putem interaktivnih radionica u poslijepodnevnim satima u ukupnom trajanju od 25 sati na kojima polaznici imaju priliku detaljno razraditi svoje poduzetničke ideje, odgovoriti na sva prethodno postavljena pitanja te samostalno izraditi svoj poslovni plan.

Prva radionica ovog seminara održat će se u utorak, 14.04.2009. godine s početkom u 17 sati u prostorijama Centra za poduzetništvo Osijek, Šetalište k. F. Šepera 13/2.

Više informacija može se dobiti pozivom na besplatni broj telefona 0800 345 345 ili cfe@os.t-com.hr.