IT Poslovi u Hrvatskoj (2)

IT Poslovi u Hrvatskoj (2)

Popis hrvatskih IT tvrtki koje primaju životopise i u trenutku dok nemaju raspisan natječaj za posao nastavljamo navođenjem još deset takvih tvrtki.

Baš kao i u prošlom popisu koji možete pronaći u vezanim linkovim ispod članka, do podataka smo došli pregledom web stranica tvrtki koje su objavile oglas na našem portalu od njegovog osnutka do danas.

Nadamo se da će popis pomoći onima koji žele pojačati svoju potragu za poslom, ili onima koji već rade ali u popisu tvrtki pronađu svoju tvrtku iz snova.

11. Emporion informatika
http://www.emporion-informatika.hr

Emporion informatika na svojim web stranicama ima ponuđenu opciju zapošljavanja, no kako im web stranica nije radila u trenutku pisanja članka, točan link objavit ćemo naknadno.

12. EuroArt93
http://www.euroart93.hr/index_hr.php

Web i marketing agencija EuroArt93 na svojim web stranicama zainteresiranim zaposlenicima nudi samo mail za slanje životopisa bez dodatnih informacija.

13. Filex
http://filex-biz.com.hr/page.asp?pageID=9&subID=12

Zastupnik za računala Apple u stalnoj je potrazi za sposobnim i motiviranim ljudima, koji se tijekom cijele godine mogu javiti i poslati životopis.

14. Hypo Alpe Adria bank
http://www.hypo-alpe-adria.hr/bank/kontakt-hr.asp

Jedna od vodećih banaka u regiji broji oko 1150 zaposlenih među kojima ima i informatičara, a u njihovu bazu kandidata moguće je upisati se neovisno o natječajima.

15. Inetec d.o.o.
http://www.inetec.hr/employment.asp

Inetec je institut za nuklearnu tehnologiju, a regrutiranje zaposlenika smatraju vrlo ozbiljnim procesom. 

16. Infobip d.o.o.
http://public.infobip.com/Contacts/Careers.aspx

Infobip je messaging operator company koja na svojoj stranici trenutno ima raspisano pet natječaja, zbog čega ipak nije jasno primaju li prijave tijekom cijele godine ili samo trenutno.

17. Infodom d.o.o.
http://www.infodom.hr/default.aspx?id=74

InfoDom je tvrtke čiji fokus su usluge za strategijsko upravljanje i transformaciju poslovanja, te usluge za integraciju ICT rješenja. Svojim zaposlenicima nudi rad na projektima u gospodarstvu i tijelima državne uprave. 

18. Internet softver d.o.o.
http://www.softver.net/zaposlenja

Internet softver tvrtka je specijalizirana za razvoj web aplikacija i baza podataka. Trenutno zapošljava 15 djelatnika a ima stalnu potrebu za novim djelatnicima, kvalitetnim programerima koji poznaju PHP, JavaScript programiranje (ili iskustvo u radu s C/C++), rada s bazama podataka i drugo.

19. ISKON Internet d.d.
http://www.iskon.hr/o_iskonu/posao_u_iskonu/posao_u_iskonu

Iskon Internet telekom je kompanija nastala iz projekta nekolicine entuzijasta, danas u vlasništvu HT-a. Životopis je moguće poslati na mail sukladno uputama na njihovoj stranici.

20. iTurus sum d.o.o.
http://www.iturus.com/Karijere.html

iTurus Sum bavi se razvojem IT turističkih rješenja i pripadajućim uslugama. Idealni kandidati su vrijedni, proaktivni i željni izazova.

IT Poslovi u Hrvatskoj (1)

Javljanje tvrtkama putem njihovih korporativnih web stranica jedan je od načina za pronalaženje posla u IT-u, zbog čega smo odlučili objaviti web stranice tvrtki koje tijekom cijele godine nude mogućnost slanja životopisa na njihove mail adrese.