FER raspisao natječaj za tri asistenta

Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisao je natječaj za izbor znanstvenih novaka u suradničkom zvanju asistenta kod profesora Ivana Petrovića, Danijela Gajskog i Damira Kalpića.

Ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme, u svrhu stjecanja doktorata znanosti, a pristupnici na natječaj pored uvjeta propisanih Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju moraju ispunjavati i uvjete prema Naputku MZOŠ za izradu rang liste za odobrenje znanstvenih novaka i provedbu natječajnog postupka u znanstvenim organizacijama od 15.03.2007. godine.

Prijavi na natječaj prilažu se kratki životopis, preslika diplome ili uvjerenja o završenom studiju, prijepis ocjena svih ispita tijekom studija, domovnica i potvrdnica visokog učilišta kojom se potvrđuje da pristupnik spada u 10 posto najboljih diplomiranih studenata na godini, ili se nalazi među 10 najboljih diplomiranih studenata ako je broj studenata na tom smjeru manji od 100.

Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se u roku 8 dana nakon objave natječaja (koji je objavljen 31.3.2009. godine),