Kategorija: Zapošljavanje

Hitno pronađite Flutter Developera, platit ćemo vam 5000 kuna | Zapošljavanje | rep.hr
Zapošljavanje

Hitno pronađite Flutter Developera, platit ćemo vam 5000 kuna

Koje odgovore pronaći prije razgovora za posao?

Pripremljena osoba uvijek će ostaviti bolji dojam od nepripremljene, zbog čega donosimo savjet što biste trebali znati reći i prije nego odete na razgovor na posao.

Porast nezaposlenosti u rujnu

Krajem rujna u Zavodu su evidentirane 259.193 nezaposlene osobe, odnosno 8.188 osoba (3,3 %) više nego prethodni mjesec, a 36.976 osoba (16,6 %) više nego u rujnu 2008. godine.

Hrvatska pošta zapošljavat će nove kadrove

Hrvatska pošta zapošljavat će nove kadrove, no nismo u mogućnosti reći kada će to biti, rekao je u odgovoru za rep.hr Filip Smredelj, iz Korporativnih komunikacija HP-a.

Testovi napravili uzbunu među zaposlenicima Hrvatske pošte

Zaposlenici Hrvatske pošte d.d., njih 1200, rješavali su nedavno na poslu psiho testove i testove inteligencije o kojima će im ovisiti karijera, piše Jutarnji list.

West Gate u Zaprešiću otvara 3000 radnih mjesta

West Gate u Zaprešiću otvara 3000 radnih mjesta | Zapošljavanje | rep.hr

West Gate, najveći trgovački centar u Hrvatskoj koji se 22. listopada otvara u Zaprešiću, otvorit će 3000 radnih mjesta, piše Vjesnik.

Silicijska dolina se smanjuje

Broj zaposlenih na poslovima visoke tehnologije u Silicijskoj dolini od 2001. do 2008. godine smanjen je za 86.000 radnih mjesta, odnosno 16,5 posto - piše CompterWorld.

Devet dodatnih kvaliteta za uspjeh u karijeri

Uspjeh u životu je relativan, a za poslovni su potrebni upornost, težak rad, i druge slične osobine, ali i neke posebnosti koje će pomoći da se istaknete. Donosimo devet karakteristika koje je za portal dumblittleman.com izvdojio Amit Gupta, autor knjiga o preofesionalnom razvoju.

Facebook trenutno traži 83 zaposlenika

Facebook trenutno traži 83 zaposlenika | Zapošljavanje | rep.hr

Nakon nedavnih napisa o tome kako će Facebook povećati broj zaposlenih za 50 posto, provjerili smo koliko je oglasa za posao raspisala ova tvrtka i saznali da trenutno traže 83 zaposlenika.

Hrvatska u vrhu po broju nezaposlenih mladih

Hrvatska stopa nezaposlenosti mladih iznosi 26,4 posto, te je prema podacima Eurostata jedna od najvećih stopa nezaposlenosti mladih u Europi.

Facebook povećava broj zaposlenih za 50 posto

Facebook će u ovoj godini povećati broj zaposlenih za 50 posto, rekao je direktor tvrtke Mark Zuckerberg u intervjuu za Bloomberg.