Telltale Games besplatno dijelio epizodu Monkey Islanda

Ponuda za besplatni download prve od pet epizoda igre Tales of Monkey Island vrijedila je do danas, 20.9. u devet sati ujutro, a iskoristili su je i neki posjetitelji ovog portala, s obzirom da smo ovaj članak objavili nekoliko sati prije spomenutog roka.

Za besplatno preuzimanje ove igre čiji je setup file težio 188 MB, trebalo je samo upisati svoj email i lozinku na na adresi http://www.telltalegames.com/playlikeapirate

Vrijeme za preuzimanje besplatne igre je nažalost bilo kratko, no nadamo se da će Telltale Games organizirati neku sličnu mogućnost i u budućnosti, zbog čega savjetujemo praćenje njihovog Facebook ili Twitter kanala.

The Secret of Monkey Island doživio remake

Legendarna računalna igra The Secret of Monkey Island doživjet će svoje novo izdanje, a čini se da će pokrenuti i novi trend na tržištu računalnih igara.

Izašao Tales of Monkey Island

Guybrush Threepwood ovog mjeseca doživljava veliki come-back: nakon devet godina pauze, ovog mjeseca izlaze već najavljeni remake legendarne igre Secret of Monkey Island, ali i nova igra Tales of Monkey Island koju su zajedno proizveli telltalegames i LucasArts.