Izašao Tales of Monkey Island

Izašao Tales of Monkey Island

Guybrush Threepwood ovog mjeseca doživljava veliki come-back: nakon devet godina pauze, ovog mjeseca izlaze već najavljeni remake legendarne igre Secret of Monkey Island, ali i nova igra Tales of Monkey Island koju su zajedno proizveli telltalegames i LucasArts.

Tales of Monkey Island pojavljivat će se u nekoliko mjesečnih epizoda, a početnu scenu iz prve koja je izašla 7. srpnja možete vidjeti u priloženom video isječku. Gledajući video, dolazi se do zaključka koji se može pronaći i u recenziji portala adventuregames.com - čini se da je sarkastični humor prisutan u prva dva nastavka legendarne igre dijelom iščezao, te igrače očekuje poneki smješak ali ne valjanja od smijeha kao u dobrim danima ove igre. No, to je vjerojatno i razlog zbog kojeg uz ovu igru ovog mjeseca dolazi i remake originala o kojem možete više pročitati u priloženom članku.

The Secret of Monkey Island doživio remake

Legendarna računalna igra The Secret of Monkey Island doživjet će svoje novo izdanje, a čini se da će pokrenuti i novi trend na tržištu računalnih igara.