Kategorija: Poduzetništvo

Je li pazinski inkubator startupima preskup? | Poduzetništvo | rep.hr
Poduzetništvo

Je li pazinski inkubator startupima preskup?

Od 2010. godine 'porez' na portale

Internet portali od 1. siječnja 2010. godine imat će obvezu plaćanja 0,5 posto godišnjih bruto prihoda Agenciji za elektroničke medije, objavio je Lider.

Dvadesetogodišnjak pokreće prvi splitski Internet supermarket

Dvadesetogodišnjak pokreće prvi splitski Internet supermarket | Poduzetništvo | rep.hr

Student Josip Kurbaša danas će pokrenuti e-butigu - prvi splitski Internet supermarket, piše Seebiz.eu

Raspisan natječaj za dodjelu 18 milijuna eura HR projektima

Otvoreni su natječaji za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa Razvoja ljudskih potencijala u ukupnoj vrijednosti od 18 milijuna eura, što je dio pretpristupne pomoći koju je Europska komisija namijenila Hrvatskoj, objavilo je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.

Zaslužuje li Darko Petričević nagradu CROMA-e?

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA podijelilo je svoje godišnje nagrade, a među nagrađenima je i Darko Petričević čija tvrtka je na Internetu predmet kritika zbog lošeg odnosa prema radnicima.

Osijek: Seminar o započinjanju vlastitog posla

Centar za poduzetništvo Osijek započinje novi ciklus seminara za poduzetnike početnike „Započnite vlastiti posao“

Inovacijski programi BICRO-a predstavljeni na Ruđeru

Prezentacija inovacijskih programa Poslovno-inovacijskog centra BICRO pod nazivom BICRO info dan održana je prekjučer na Institutu Ruđer Bošković, čijim znanstvenicima su predstavljeni oblici podrške koju programi državne potpore pružaju suradnji znanstvene zajednice i gospodarstva.

Angel Wings okupio hrvatske i slovenske Poslovne anđele

Prvi zajednički događaj pod nazivom 'Angel Wings' organiziran u suradnji Hrvatske Mreže Poslovnih Anđela (CRANE) i Slovenske Mreže Poslovnih Anđela održan je proteklih dana u Mokricama, a na kojem su pred 30-tak hrvatskih i slovenskih investitora članova mreža poslovnih anđela predstavljena četiri projekta iz Hrvatske.

Agencija portali organizirala prodaju za šest portala

Agencija portali organizirala prodaju za šest portala | Poduzetništvo | rep.hr

Specijalizirani web portali okupili su se danas pod palicom prodajnog stručnjaka Tomislava Cara, kako bi na press konferenciji predstavili grupaciju "Agencija portali", u sklopu koje će se zajednički savjetovati i pomagati u vezi svih aspekata web poslovanja s naglaskom na prodaju oglasnog prostora.

Projekt Tomislava Cara zove se Agencija Portali

Agencija Portali ime je projekta čija je svrha zajedničko obraćanje specijaliziranih portala oglašivačima, a čiju prodaju će voditi Tomislav Car.

Hrvatski projekt Shout'em pozvan na londonski Seedcamp

Hrvatski projekt Shout'em pozvan na londonski Seedcamp | Poduzetništvo | rep.hr

Hrvatski web startup projekt Shout'Em jedan je od 40 startup projekata s područja Europe, Bliskog istoka i Afrike izabranih za predstavljanje na Seedcamp-u u Londonu.