Veselko Ivanković iz Nokia Siemensa prešao u Combis

Veselko Ivanković iz Nokia Siemensa prešao u Combis

Veselko Ivanković imenovan je na poziciju direktora Sektora mrežne infrastrukture i povezivanja u Combisu te će biti odgovaran za unapređenje poslovanja, istraživanje novih potencijalnih tržišta te cjelokupnu izradu i provedbu planova.

Combis zapošljava više od 260 ljudi u 9 hrvatskih gradova, a Veselko će postati dio uspješnog tima u podružnici Zagreb.

Veselko ima značajno iskustvo u području naprednih rješenja i usluga za telekomunikacijski sektor. Sudjelovao je u realizaciji brojnih projekata za velike korisnike u Hrvatskoj i u inozemstvu čime će znatno doprinijeti ukupnom razvoju poslovanja Combisa na domaćem i inozemnim tržištima.

Ivanković u Combis dolazi iz tvrtke Nokia Siemens Networks Zagreb d.o.o. gdje je bio Key Account Manager za partnerska rješenja i proizvode te savjetnik za cjelokupna rješenja namijenjena velikim mobilnim i fiksnim operaterima u Hrvatskoj i regiji.

Višegodišnju karijeru u Siemensu započeo je 1998. godine gdje je stekao značajno iskustvo u upravljanju projektima i timovima za inteligentna mrežna rješenja te napredovao do voditelja odjela. Nakon toga prelazi na poziciju voditelja sektora pretprodajnih i prodajnih aktivnosti Siemensa za područje cijele Srednje i Istočne Europe.

Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu te se kontinuirano usavršavao pohađajući brojne seminare i stručne edukacijske programe. Rođen je 1972. godine.