Dubravka Lukić u Upravi Volksbanke

Dubravka Lukić, dosadašnja direktorica Odjela organizacije i informatike Volksbank d.d., od 1. svibnja 2009. godine obavlja funkciju četvrtog člana Uprave društva zaduženog za operativno poslovanje Banke, odnosno sektore općih poslova, organizacije i informatike te platnog prometa i administracije riznice.

Na taj se način pridružila dosadašnjoj tročlanoj Upravi društva koju su sačinjavali predsjednik Uprave Tomasz Taraba te članovi Uprave Andrea Kovacs-Wöhry i Dieter Hornbacher.

Lukić je rođena u Zagrebu 1961. godine, a bankarsku je karijeru otpočela u Zagrebačkoj banci, gdje je radila u Sektoru poslovanja s građanima te Računovodstvu i FX transakcijama. Iz Zagrebačke banke prešla je u Hrvatsku poštansku banku (HPB) u kojoj je obavljala funkcije voditelja financijskog računovodstva te direktorice Službe interne revizije.

U Volksbank d.d. radi od 1998. godine, prvo kao direktorica Računovodstva, izvješćivanja i kontrolinga, a od 2005. godine kao direktorica Odjela organizacije i informatike. Uz to, od 2004. godine obavljala je i funkciju članice Uprave društva Volksin d.o.o.