Redizajnirani CNN starta u ponedjeljak

Redizajnirani CNN starta u ponedjeljak

Temeljiti redizajn web portala televizijske kuće CNN pokazan je američkim novinarima, a dosadašnji će biti zamijenjen novim u ponedjeljak 26. listopada 2009. godine.

Novi portal posve drugačijeg dizajna bit će sadržajno podijeljen u tri dijela, sadržavat će puno više video sadržaja, a uvest će se i personalizacija sadržaja te će se izvještaji moći organizirati po kriteriju izvjestitelja, naslova ili ključnih riječi - objavio je Mashable. Dogovorena je dodatna suradnja te će CNN imati i sadržaje s Oprah.com, TED-a, People i EW Magazina.

CNN ima portal od 1995. godine, a prema podacima Google Adplannera ima 38 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno, što ga čini 28. portalom po posjećenosti u svijetu.

Novi dizajn CNN-a i prije ponedjeljka može se vidjeti na adresi http://dropbox.turner.com/press.preview/ no samo za predstavnike medija kojima su podijeljeni pristupni podaci.

Trikoder redizajnirao vecernji.hr

Internet portal Večernjeg lista danas je paralaleno s postojećim stranicama portala pokrenuo i novu redizajniranu i moderniju beta verziju.

Redizajniranjem Twitter postao upotrebljivi news servis

Mikroblogerski servis Twitter doživio je redizajn, te njegova naslovnica sada puno više sliči na neku tražilicu.

Uskoro gotov redizajn portala Webmajstori.net

Redizajn Internet portala Webmajstori.net bliži se kraju, te će novi izgled i mogućnosti portala najvjerojatnije biti otkrivene u ovu nedjelju, 20. rujna 2009. godine.

Redizajniran Posao.hr

Posao.hr, job portal Oglasnik grupacije osnovan 2002. godine, doživio je danas temeljiti redizajn.

Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima

Uklanjanjem lozinke, pogled na budući izgled poslovnog portala Business.hr postao je dostupan svima, a za nekoliko dana u potpunosti će zamijeniti dosadašnji.

Redizajniran web World Wide Web Consortiuma

The World Wide Web Consortium (W3C), međunarodno društvo koje radi na razvoju web standarda, predstavilo je jučer svoje nove web stranice.

Redizajniran Adventure-sport.net

Vodeći hrvatski portal koji pokriva područje avanturističkih sportova Adventure-sport.net doživio je nakon četiri godine postojanja svoj prvi redizajn, koji će svim posjetiteljima biti vidljiv tek kroz nekoliko dana.

Redizajniran portal Tele2

Portal jednog od tri nacionalna mobilna operatera Tele2 redizajniran je ovih dana u skladu s nedavnim redizajnom cijelog brenda.

Sutra redizajnirani Jutarnji.hr

Velika udarna vijest i jako puno 'skrolanja' naslovnice odlike su novog izgleda jednog od najčitanijih news portala Jutarnji.hr-a koji će sutra zamijeniti dosadašnji.