Predstavljen novi portal o zdravlju

Novi portal o zdravlju www.mojezdravlje.net pokrenula je ovih dana tvrtka Alfa Puls d.o.o. iz Zagreba, a nudit će vijesti i tekstove vezane uz osobno zdravlje i medicinu te mogućnost interakcije između korisnika.

Servis «Moja priča» tako korisnicima omogućuje objavu vlastite priču, pri čemu drugim posjetiteljima mogu opisati iskustvo s bolesti ili procesom ozdravljenja te od njih dobiti povratne informacije.

Misija portala www.mojezdravlje.net je olakšati posjetiteljima i korisnicima potragu za informacijama o prevenciji, simptomima i liječenju pojedinih bolesti, te im omogućiti razmjenu iskustava i pružiti detaljne podatke o medicinskim ustanovama i ordinacijama kojima se mogu obratiti u slučaju zdravstvenih problema.

Vijesti se osvježavaju svakodnevno, a uz mnoštvo rubrika tu je još i forum.

Posebnost projekta leži u količini dostupnih informacija poput adresara medicinskih ustanova, bolnica i poliklinika u Hrvatskoj, te registru medicinskih pojmova sa nekoliko tisuća pojmova, njihovih detaljnih objašnjenja i medicinskom leksikonu sa opisom preko stotinu bolesti.