Stažiranje u SAD-u za studente turizma

Program plaćenog stažiranja u SAD-u za studente i mlade diplomante hotelijerstva biti će predstavljen 17. lipnja u Zagrebu, odnosno 18. lipnja u Opatiji.

Program omogućuje stjecanje radnog iskustva u struci, a neki od hotela obuhvaćenih programom su Loews Universal Hotels u Orlandu na Floridi, Pelican Beach Resorts, te lanci hotela Marriott, Hilto i Merritt.

Stažiranje se nudi u podrućjima službe za smještaj gostiju, odjelu hrane i pića, odjelu kulinarstva i održavanja soba i odjelu upravljanja sobama.

U programu mogu sudjelovati studenti hotelijerstva i turizma ili diplomanti koji su diplomirali u posljednjih 12 mjeseci, a tu je i Traineeship program za diplomante s godinu dana iskustva ili osobe zaposlene u hotelijerstvu s pet godina iskustva. Potrebno je i dobro znanje engleskog dokazano položenim testom ili preporukom profesora. Programi su namjenjeni studentima između 20 i 35 godina starosti.

Prezentacije će se održati u Gradskoj knjižnici u Zagrebu na STarčevićevom trgu u Zagrebu u 13 sati 17. lipnja i u školskoj knjižnici Hotelijersko turističke škole u Opatiji (Drage Gervaisa 2) u 12 sati 18. lipnja 2009. godine.