PRimjena.com organizira konferenciju Informatika u turizmu

Konferencija“PRimjena.com: Informatika u turizmu” na kojoj će se okupiti domaća stručna elita iz ICT industrije te predstavnici domaćih turističkih poslovnih subjekata – hotelijera, turističkih agencija te prijevoznika održat će se 02. travnja 2009. godine.

Cilj konferencije je pokazati mogućnosti te educirati o potencijalima ICT tehnologija u svrhu poboljšanja poslovnih procesa, uvođenja novih usluga ili poboljšavanju postojećih. Jednom rječju - kako povećati prihode ili uštedjeti pri poslovanju.

Ova će rješenja omogućiti domaćoj turističkoj industriji da bude konkurentnija, profitabilnija te da jednostavnije prebrodi izazove koje donosi sadašnja ekonomska situacija.

Konferencija je namijenjena članovima uprava hotela, prijevoznika te agencija koji osmišljavaju strategije djelovanja i razvoja svojih tvrtki, informatičarima u poduzećima hotelske industrije, kako bi se upoznali sa modernim tehnološkim trendovima i rješenjima marketingu i prodaji u turizmu kako bi stekli uvid u trendove i alate koji im već jesu ili će im biti na raspolaganju za što kvalitetniju promociju i prodaju, i turističkim zajednicama koje će steći pregled mogućnosti kojima se i njihova odredišta mogu kvalitetnije predstaviti kao vrhunska turistička odredišta

Više o konferenciji možete saznati na web adresi turizam.primjena.com

Rep.hr medijski pokrovitelj konferencije Informatika u turizmu: Primjena.com

Konferencija „Informatika u turizmu: Primjena.com“ kojoj je rep.hr jedan od medijskih pokrovitelja pružit će okupljenima strateške informacije o mogućnostima i raspoloživim tehnologijama i rješenjima namijenjenim turističkoj industriji, s ciljem poboljšanja poslovanja.