Osječki seminar o franšizama

Centar za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek, organizira 12. svibnja 2009. godine, seminar “Franšiza od A do Ž”.

Seminar "Franšiza od A do Ž" namijenjen je poduzetnicima koji žele proširiti svoje poslovanje kreiranjem franšiznog sustava i osobama koje žele ući u svijet poduzetništva kroz kupovinu franšize. Predavači seminara "Franšiza od A do Ž" su savjetnici Centra za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek te osobe čije je profesionalno iskustvo i znanje vezano za franšizno poslovanje.

Na seminaru se obrađuju sljedeće teme:
·         Uvod u franšizno poslovanje
·         Izgradnja i marketing franšizne mreže
·         Pravni okvir franšiznog poslovanja u Hrvatskoj
·         Lokacija kao faktor uspjeha u franšiznom posovanju
·         Prezentacija franšiznih ponuda

Seminar će se održati u prostorijama Centra za poduzetništvo Osijek, Šetalište k. F. Šepera 13/2 od 10,00 – 18,00 sati. Cijena seminara iznosi 700,00 kn + pdv.  Upite za više informacija o seminaru, kao i prijave, možete slati na info@fransiza.hr ili na 0800 345 345.

Centar za franšizu već tradicionalno dodjeljuje dvije stipendije za pohađanje ovog seminara. Zainteresirani za dobivanje stipendije trebaju poslati svoj životopis i motivacijski esej u kojem trebaju objasniti svoj interes za pohađanje seminara iz područja franšiznog poslovanja. Prednost za dobivanje stipendije imaju nezaposlene osobe i studenti završnih godina fakulteta. Prijave slati na info@fransiza.hr.