Prosječna hrvatska plaća u svibnju 5326 kuna

Prosječna svibanjska plaća u Hrvatskoj iznosi 5326 kuna neto, odnosno 7749 kuna bruto, objavio je Državni zavod za statistiku.

IN2 preuzeo pulsku tvrtku Grad poznatu po bolničkom softveru

IN2 preuzeo pulsku tvrtku Grad poznatu po bolničkom softveru | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Softverska tvrtka IN2 preuzela je krajem prošlog tjedna 80 posto udjela u pulskom poduzeću Grad d.o.o. specijaliziranom za razvoj bolničkog informacijskog softvera (BIS).

Otkazi u King ICT-u i Siemensu

Otkazi u King ICT-u i Siemensu | Zapošljavanje | rep.hr

Tvrtkama koje su prethodnih dana podijelile otkaze pridružio se nedavno i King ICT, koji je prema našim neslužbenim informacijama prilikom trećeg vala otpuštanja broj zaposlenih smanjio za dodatnih 10 posto.

Gorivo ponovno jeftinije

Cijene goriva od ponoći su ponovno jeftinije, te je litra Eurosupera 95 na Ininim benzinskim postajama sada 7,44 kune, a Eurodizela 6,67 kuna.

Slaba likvidnost na Burzi

Slaba likvidnost na Burzi | Financije | rep.hr

Nakon padova i uspona Crobex je današnji dan završio na 1877,18 bodova i rastu od 0,69 posto, uz slab promet od 18,29 milijuna kuna.

Upitni regresi u državnim službama

Vlada je sindikatima i poslodavcima danas predložila smanjenje plaća u javnim službama za dodatnih šest posto i neusplatu regresa i božićnice u ovoj godini, piše Jutarnji list.

Index.hr posjećeniji od tportala i net.hr-a?

Index je prema ljestvici Googleovog servisa za mjerenje posjećenosti Adplanner prvi hrvatski portal koji je u mjesec dana posjetilo više od milijun posjetitelja iz Hrvatske, a prema istim podacima i jači portal od dosadašnjih lidera tportala i net.hr-a.

Minimalna satnica u SAD-u povećana na 37,67 kuna

Minimalna satnica u SAD-u od petka 24. srpnja bit će povećana na 7,25 dolara odnosno 37,67 kuna u 30 američkih država, dok je u drugima ona već iznad tog iznosa, piše TopNews.in

Intervju - Edo Plovanić: Oženio sam muzika.hr i filmski net

Intervju - Edo Plovanić: Oženio sam muzika.hr i filmski net | Internet | rep.hr

Edu Plovanića koji je na čelu Bend Medie koja obuhvaća tri poznata portala: Muzika.hr, Filmski.net i Booksa.hr specijalno za rep.hr upitali smo što je potrebno za komercijalni uspjeh portala u Hrvatskoj.

Gemius: 24sata.hr prvi put izbio na treće mjesto

Gemius istraživanje koje prikazuje rezultate i posjećenosti web stranica u deset država uključujući Hrvatsku objavilo je ovih dana podatke za lipanj 2009. godine.