Novi Firefox prepoznat će naginjanje laptopa

Verzije Firefoxa od 3.6 na dalje bit će u stanju prilagođavati položaj sadržaja na ekranu sukladno položaju laptopa ukoliko je na njemu ugrađen sustav koji to detektira, piše PCWorld.

Lufthansa opet uvodi Internet

Lufthansa ponovno uvodi Internet u svoje zrakoplove na dugim linijama u prvoj polovici 2010. godine, piše New York Times.

Dijele se pozivnice za Google Voice

Dijele se pozivnice za Google Voice | Tehno i IT | rep.hr

Google Voice još jedan je servis čije korištenje Google trenutno nudi preko pozivnica, objavio je informationweek,com

T-Zombix ugasio blog

Bloger T-Zombix ugasio je svoj blog, a iz poruke na samom blogu nije jasno hoće li se vratiti pisanju nekon nekog vremena.

Uhićena zbog bockanja na Facebooku

Bezazlena opcija "poke" odnosno "bockanje" na Facebooku i nije toliko bezazlena kad je u pitanju pravosudni sustav SAD-a, objavio je ABCnews.go.com

Eurosuper 7,45 kuna, Eurodizel 6,88

Višetjedno padanje cijena goriva zaustavljeno je današnjim poskupljenjem koje donosi gorivo nekoliko lipa skuplje nego prošlog tjedna.

Porast nezaposlenosti u rujnu

Krajem rujna u Zavodu su evidentirane 259.193 nezaposlene osobe, odnosno 8.188 osoba (3,3 %) više nego prethodni mjesec, a 36.976 osoba (16,6 %) više nego u rujnu 2008. godine.

Željko Riha: Mnogi kandidati su prozirni, koriste Internet samo radi kampanje

Željko Riha: Mnogi kandidati su prozirni, koriste Internet samo radi kampanje  | Internet | rep.hr

Kako izgleda vođenje Internet kampanje predsjedničke kandidatkinje Vesne Škare Ožbolt, upitali smo njezinog koordinatora internetske kampanje Željka Rihu, jedinog predstavnika predsjedničkog kandidata koji se odazvao pozivu na TweetUp. 

Zlatni medo okupio 50-ak Twitter korisnika

Zlatni medo okupio 50-ak Twitter korisnika | Internet | rep.hr

Druženje najzagriženijih hrvatskih Twitteraša održalo se danas u pivnici Zlatni Medo, a na TweetUp je ovaj put došlo oko 50 ljudi.

Konferencija "Vođenje projekata u krizi" u studenom u Zagrebu

Regionalna  konferencija „PMI Forum 2009“ s temom "Vođenje projekata u krizi" održat će se u organizaciji Udruge za projektni menadžment 11. studenoga 2009. u hotelu Panorama u Zagrebu.