Jasmina Kolić

Rep d.o.o.

Lažna Konzum aplikacija kruži Facebookom

Lažna Konzum aplikacija kruži Facebookom | Internet | rep.hr

Status „Hvala Vam Konzum“ koji je trebalo podijeliti na na Facebooku kako bi se dobilo na nagradnoj igri nema nikakve veze s Konzumom, poručuju iz te tvrtke.

Predstavljena prva kreditna kartica s tipkovnicom i zaslonom

Predstavljena prva kreditna kartica s tipkovnicom i zaslonom | Financije | rep.hr

Kompanija Mastercard predstavila je u Singapuru novu generaciju kreditnih kartica koje će imati ugrađen LCD zaslon i tipkovnicu.

Izabrani pobjednici natjecanja "Skockajte web!2012"

Ocjenjivački sud CARNet-ovog natjecanja „Skockajte web! 2012“  nakon tri tjedna pregledavanja i uspoređivanja, odabrao je najbolje školske web stranice.

Combis Finance Day: Kako učinkovito planirati i uštedjeti u poslovanju?

Upravljanje informacijama i rezultatima te njihova optimizacija neizostavne su sastavnice planiranja poslovanja, a tu od iznimno koristan može biti hibridni model poslovnog izvještavanja, o čemu je na petom Combis Finance Dayu govorila Ivona Žagar.

Combis Finance Day: Nova rješenja za optimizaciju poslovanja

Regionalni sistem integrator Combis po peti put organizirao je Combis Finance Day, tradicionalno mjesto susreta financijskih institucija i ICT tehnologije.

 

Kraš predstavio novu augmented aplikaciju EkoPark

Kompanija Kraš u suradnji sa social media agencijom Drap predstavila je danas novu augmented aplikaciju EkoPark koja povezuje popularni brand Životinjsko carstvo s nedavno izgrađenim Krašogradom - ekoparkom Kraša u Bratini.

Hoće li Zagreb sljedeće godine dobiti ozbiljan tehnološki park?

Projekt Znanstveno-tehnološkog centra „Nikola Tesla“ čiji je cilj poticanje i razvoj inovativnih projekata, predstavili su danas u Zagrebu ministar poduzetništava i obrta Gordan Maras i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić.

Google priprema vlastitu karticu

Google priprema vlastitu karticu | Financije | rep.hr

Kompanija Google navodno planira izdati vlastitu plastičnu karticu kao dodatak Google Walletu, svom elektroničkom sustavu plaćanja.

Odabrana najbolja predavanja za WebCamp Zagreb 2012

Odabrana najbolja predavanja za WebCamp Zagreb 2012 | Edukacija i događanja | rep.hr

Organizacijski odbor konferencije WebCamp Zagreb 2012 odabrao je 24 predavanja koja će posjetitelji moći vidjeti na konferenciji koja će se održati 24. studenog 2012. u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Microsoftov Imagine Cup predstavit će se u Varaždinu

Predstavljanje sljedećeg Microsoftovog Imagine Cup natjecanja najavljeno je za 13. studeni 2012. godine u prostorima varaždinskog FOI-ja i tamošnjeg veleučilišta.