Power of Data 2018 - Zagreb

12.10.2018 u 09:00
Power of Data 2018 - Zagreb

Konferencija Power of Data u organizaciji tvrtke Megatrend poslovna rješenja, Platinum IBM Business partnera i poslovnog tjednika Lider održat će se 12. listopada 2018. godine u hotelu Academia u Zagrebu.

Stručnjaci iz Megatrend poslovnih rješenja predstavit će aktualna rješenja iz područja pohrane podataka i poslovne analitike, a zajedno sa svojim klijentima i njihova iskustva, s primjenom tih rješenja te kako su ona doprinijela njihovoj poslovnoj prednosti. 

Na konferenciji će se moći saznati više o sljedećim temama:
- o obradi velikih količina podataka putem suvremenih tehnologija i alata otvorenog koda (Hortonworks Data Platform)
- kako postići bolju učinkovitost i automatizirati donošenje brzih i preciznih odluka korištenjem optimizacijskih rješenja
- što poduzećima omogućava veliki napredak u performansama i mogućnostima korištenja IBM Power9 procesora
- iz prve ruke kako su naši klijenti pomoću naših rješenja iz područja pohrane podataka i poslovne analitike unaprijedili svoje poslovanje

Cilj konferencije:
Postojećim i potencijalnim korisnicima predstaviti uspješna poslovna rješenja koja omogućavaju transformaciju poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Konferencija je namijenjena:
Direktorima tvrtki, menadžerima prodaje, marketinga, nabave, proizvodnje, kontrolerima, analitičarima, planerima, menadžerima računovodstva i financija, IT stručnjacima.

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja poznata je po kvalitetno objedinjenim uslugama iz područja informatičkih tehnologija i poslovnih rješenja, pri čemu se posebno ističu rješenja iz područja poslovne analitike, pohrane podataka, usluge data centra i nova rješenja u cloudu.

Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prethodnu prijavu.

Lokacija: Hotel Academia