OTKAZAN Google Developers Community Roadshow - Zagreb

19.06.2018 u 12:00
OTKAZAN Google Developers Community Roadshow - Zagreb

UPDATE: Google Community Roadshow u Zagrebu otkazan zbog tehničkih problema. Međutim, radionica strojnog učenja održat će se kako je planirano.

Ona se održava od 12:45 do 16:00 sati, a registrirati se može ovdje. Sudionicima bez prethodnog iskustva u strojnom učenju preporučuje se da prođu tečaj strojnog učenja online.

Ranija najava: Tim developera tvrtke Google ovog mjeseca obići će 14 europskih gradova, a u Zagrebu će se boraviti 19.6. kod Tehnološkog parka Zagreb.

Googleov tim svaki grad posjećuje s namjerom upoznavanja developera, start-upova te tehnoloških entuzijasta kako bi doznali što ih pokreće te kakva im je podrška najvažnija, što im je potrebno.

Istovremeno će posjetitelji događanja moći dobiti informacije o tome kako Google podržava IT zajednice diljem svijeta. Googleovi stručnjaci provodit će radionice o temama poput Izgradnje pametnih stvari pomoću operativnog sustava Android Things i strojnog učenja sa softverom Tensorflow. Također, posjetitelji će imati priliku upoznati se s grupama developera tvrtke Google, koji će ih informirati kako postati dijelom ove ili neke druge zajednice koju podržava Google.

Događaj koji će se održati u Tehnološkom parku uključivat će i radionice Actions on Google, Google Cloud i strojno učenje za koje se treba posebno registrirati.

Lokacija: Zagrebački inovacijski centar - ZICER (ex Tehn. park Zg)