DRONEfest 2017

30.03.2017 u 09:00 - 31.03.2017 u 18:00
DRONEfest 2017

Poslovno-tehnološka konferencija DRONEfest 2017 održat će se 30. i 31. ožujka 2017. godine u City Plaza Zagreb centru.

Organizatori konferencije su softverska tvrtka IN2 i digitalna event agencija Eventa01, a fokus je u isticanju segmenata u kojima je postignut napredak, dijeljenju najboljih iskustava operatora i korisnika bespilotnih letjelica te povezivanju svih zainteresiranih s ciljem razmjene znanja i stvaranja novih poslovnih projekata.

Predavanja će obuhvatiti više aktualnih tema, no tri vrijedi posebno izdvojiti. Tema pravilnika Europske unije bavit će se novim zakonskim okvirom i pravilima vezanima uz bespilotne letjelice koje trenutno razvijaju nadležne organizacije EU. Poseban prostor dobit će i tema o dronovima u raznim industrijama, s naglaskom na poljoprivredu u kojoj pomažu u donošenju pravovremenih odluka u cilju osiguranja većih prinosa uz bolju kontrolu troškova prihrane i zaštite. Tema snimanja iz zraka obradit će izazove i prilike profesionalnog snimanja dronovima, a bit će riječi i o sustavima za detekciju i zaštitu od neželjenog korištenja dronova.

U sklopu konferencije bit će organizirana fly zona i sajam proizvođača i pružatelja usluga na tržištu bespilotnih letjelica.

Redovna cijena kotizacije za ovaj dvodnevni događaj je 1000 kuna + PDV, earlybird 750kuna + PDV, akcija 1+1 nudi dvije kotizacije za 1000 kuna + PDV, a studentska kotizacija iznosi 250 kuna uz uključen PDV.

Medijski pokrovitelji DRONEfesta su: Aerosvijet, Agroklub.com, Agroportal.hr, CroPC.net, DFM Magazin, Fotografija.hr, ICTbusiness.info, Infotrend, ITbizcrunch.com, Netokracija.com, PoslovniPuls.com, Preporucamo.com, Racunalo.com, Rep.hr, Tangosix.rs i Vidi.

Lokacija: City Plaza Zagreb (bivši Hypo centar)