CAMS 2018 - Opatija

10.09.2018 u 09:00 - 12.09.2018 u 17:00

Međunarodna znanstvena konferencija o  primjeni automatike u pomorskim sustavima, pomorskoj robotici i plovilima CAMS 2018, održat će se u Opatiji od 10. do 12. rujna 2018. godine.

Konferencija će pružiti sudionicima mogućnost da se upoznaju s najnovijim znanstveno-istraživačkim postignućima u područjima primjene automatike na brodovima, u pomorskoj robotici i na plovilima. CAMS 2018 konferencija će omogućiti izvrsnu priliku za industriju, sveučilišta i istraživačke laboratorije da se upoznaju s budućim trendovima u domeni pomorskih  kibernetičko-fizikalnih sustava (marine cyber-physical systems) kao i s novim inovativnim idejama koje će promijeniti načine kako će se koristiti ovi sustavi u budućnosti.

Suorganizatori skupa su FER, Laboratorij za podvodne sustave i tehnologije (LAPOST) i Međunarodna federacija za automatsko upravljanje (IFAC), a podršku pružaju i Hrvatsko društvo za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja i automatiku – KoREMA  te Centar za podvodne sustave i tehnologije - CEPOST.

Lokacija: Hotel Četiri opatijska cvijeta