12. Combis konferencija - Poreč

23.05.2018 u 14:00 - 25.05.2018 u 13:00
12. Combis konferencija - Poreč

12. Combis konferencija održat će se od 23. do 25. svibnja 2018. godine u Poreču.

Krovna tema konferencije ove je godine Be there. Create value. što najbolje opisuje konferenciju koja pruža dodanu poslovnu vrijednost kroz inspirativna predavanja renomiranih govornika, IT predavanja, studije slučajeva kompanija čija su se poslovanja unaprijedila uz pomoć tehnologije, niz mini konferencijskih sadržaja usmjerenih osobnom razvoju, networkingu, ali i zabavi. Svi konferencijski sadržaji bit će povezani kroz gejmifikaciju.

Plenarno predavanje powered by HT pod nazivom 'The Future and What to Do About it' održat će Mark Stevenson, jedan od najcjenjenijih svjetskih futurista, prema Huffington Postu.

U sklopu konferencije ove godine održat će se i studentski hackathon try{code}catch. Natjecateljima su osigurani prijevoz iz Zagreba, smještaj i opcija praćenja konferencije u vrijeme dok ne traje hackathon, dok su prijevoz iz Zagreba i kotizacije osigurane i studentima fakulteta računarstva koji ne sudjeluju u hackathonu, ali žele pratiti konferenciju.

Cijene kotizacija za regularne sudionike kreću se od 999 kuna + PDV do 1099 kuna + pdv, dok je za redovne studente nekih fakulteta računarstva kotizacija besplatna. 

Lokacija: Valamar Diamant hotel